vrijdag 1 mei 2015

Aldi-medewerker oogst lof met hulp aan 95-jarige

Gouden Hart voor Christian Trouesdale
Engelse Aldi-medewerker oogst lof met hulp aan 95-jarige

Geplaatst op 27 april 2015

Foto: Samantha-Jayne Brady
De behulpzaamheid van een medewerker van een Aldi-filiaal in de buurt van Manchester kent werkelijk geen grenzen. Zo werd de 18-jarige knaap gefotografeerd toen hij de boodschappen van een 95-jarige man droeg en de hoogbejaarde klant hand in hand naar huis begeleidde. De foto van het duo werd een internethit. Het was de jonge Christian Trouesdale die zo veel behulpzaamheid tentoonspreidde voor een 95-jarige klant.

Samantha-Jayne Brady was getuige van het hartverwarmende tafereel en legde het op beeld vast. Nadat de foto op Facebook werd gepost, ging het beeld een eigen leven leiden op internet omdat zoveel mensen erdoor werden beroerd.

Christian en Mr Malloy
Christian, die reeds negen maanden aan de slag is in het warenhuis, had die massale reacties op zijn goede daad niet verwacht. ,,Voor mij is het helpen van anderen iets natuurlijks, ik ben zo opgevoed", verklaarde de jongeman. ,,Ik kende de hoogbejaarde klant niet maar ik zag dat hij het moeilijk had en besloot hem te begeleiden naar huis."

Samantha-Jayne Brady vond dan ook dat zowel de behulpzame medewerker als de supermarkt in Horwich meer erkenning verdienden. ,,Een high five voor Aldi omdat ze deze jongeman dit laten doen en een high five voor Christian omdat hij zo bekommerd was om die bejaarde man en een altruïstische daad", schreef ze op Facebook.

Need to share this, whilst working earlier we watched this lovely lad walking this little old man home.. He wasn't very...
Posted by Samantha-Jayne Brady on Friday, April 24, 2015

Geen opmerkingen: